Professionell installation av varmvattenberedare i Kållered

Weiss Rör I Kållered AB erbjuder högkvalitativa värmepumpar och varmvattenberedare i Kållered

Weiss Rör I Kållered AB har lång erfarenhet och stor kunskap om värmepumpar och varmvattenberedare i Kållered. Vi är ett team som arbetar med entusiasm och professionalitet, för att kunna leverera hög kvalitet i såväl produkter som utförande. Kontakta oss gärna för referenser till våra tidigare arbeten.

En varmvattenberedare utanför ett hus i Kållered

Erfarenhet

Vår personal har lång erfarenhet inom värmebranschen. Under åren har vi kunnat samla på oss en bred expertis som vi använder oss av i varje nytt arbete. Vi brinner för att kunna erbjuda kvalitetsprodukter som värmepumpar, värmeväxlar och varmvattenberedare för såväl privatpersoner som företagskunder, samtidigt som vi gemensamt gör en insats för miljön. 

Ett element i ett hus

Service

Att kunna erbjuda konkurrenskraftig service är en viktig del av vår verksamhet. Med hög kvalitet i material, produkter och utförande ser vi till att inte göra våra kunder besvikna. Dessutom erbjuder vi personligt anpassade lösningar och ser till att jobba snabbt och effektivt under leverans, installation och service, utan att någonsin tumma på kvaliteten i utförandet. 

Ett par som sitter i en soffa

Referenser

Att köpa en värmepump är en av de klokaste investeringarna du kan göra, och görs det rätt, med professionell installation och moderna produkter, ska du kunna glömma bort att du ens har en värmepump hemma. Därför är vi som företag beroende av referenser från våra tidigare kunder, för att kunna visa hur många nöjda och glada kunder vi har skapat. Kontakta oss gärna för referenser till tidigare arbeten.