Weiss Rör I Kållered AB

Vi hjälper dig att sprida värme

Team

Investera i en varmvattenberedare i Kållered

Vänd dig till Weiss Rör I Kållered AB för råd och tips om varmvattenberedare i Kållered.

Weiss Rör I Kållered AB erbjuder hög kvalitet från marknadsledande leverantörer av värmepumpar och varmvattenberedare i Kållered.

Våra produkter, samt installation och service, kommer med alltid med en kvalitetsgaranti. Det innebär att du som kund alltid kan vara trygg och säker, oavsett vad som inträffar.

Värmepumpar och värmeväxlare är en bra ekonomisk investering, men också en investering för miljön. Vi har en uttalad miljöpolicy och ser till att vår personal har en bred kunskap inom området.

Kontakta oss

Ring oss på Weiss Rör I Kållered AB när det är dags att installera värmepump i Kållered. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt, och sköter sedan leverans och installation, så att du kan fokusera på viktigare saker.

Kontakta Weiss Rör i Kållered AB

Kvalitet

Från val av produkter, leverantörer och material till utförande och service ser vi till att allt inom verksamheten håller högsta kvalitet. Det gör att vi kan lämna en kvalitetsgaranti på alla produkter, installationer och service.
Garanti för din trygghet.

Miljöpolicy

Vi erbjuder produkter för världens viktigaste och mest aktuella verksamheter: energibesparing och vattenförsörjning. Genom kvalitetsprodukter för en bättre miljö, samt en kontinuerlig utbildning bland personalen, ser vi till att bidra till en bättre värld.

För hållbara lösningar.

Personlig service

På Weiss Rör I Kållered AB erbjuder vi snabb och säker leverans, installation och service. Men vi garanterar också en personligt anpassad service, där varje jobb är unikt, eftersom vi vet att det är unikt för våra kunder.

Personligt och professionellt.