Weiss Rör I Kållered AB

Vi hjälper dig att sprida värme

Tjänster

Professionella värmeväxlare i Kållered

Weiss Rör I Kållered AB hjälper dig när du letar kvalitet hos värmeväxlare i Kållered

Weiss Rör I Kållered AB erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för dig som söker värmeväxlar eller värmeväxlare i Kållered. Våra produkter kommer från marknadsledande märken och håller högsta kvalitet. Genom att installera en värmepump eller värmeväxlare kan du minska dina värmekostnader med så mycket som 85%.

Värmepumpar

Det finns fyra olika sorters värmepumpar, luft/luft, luft/vatten, vätska/vatten och frånluft. Alla har sina fördelar och fungerar olika bra beroende på var huset eller fastigheten ligger, samt hur omgivningen ser ut. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt för att optimera ditt värmesysem i hem eller på jobb, så att du får maximal komfort till minimal kostnad.

Installation

Värmepumpar och värmeväxlare är fortfarande det billigaste värmealternativet på marknaden, med lägst kostnad per kWh. För att få ut så mycket som möjligt av din värmepump, och för att aggregatet ska få så lång livslängd som möjligt, krävs det en certifierad installation, något som du självklart får av Weiss Rör I Kållered AB.

Service & reparation

En korrekt installerad värmepump ska kunna sköta sig helt själv under hela sin livslängd, vilket kan variera en del men oftast ligger på mellan 20 och 30 år. När något ändå inte fungerar som det ska, eller när olyckan är framme, erbjuder vi snabb och smidig service och reparation. Det är bara att slå en signal, så kommer vi ut och ser till att du får ut max av din värmepump.

Kontakta oss

Ring oss på Weiss Rör I Kållered AB när det är dags att installera värmepump i Kållered. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt, och sköter sedan leverans och installation, så att du kan fokusera på viktigare saker.

Kontakta Weiss Rör I Kållered AB